Hjälp till!

 

Vill du göra något meningsfullt för föreningen? Vi har massor av små och stora uppgifter som vi behöver hjälp med. Välj uppgift i rullmenyn nedan och fyll i ditt namn. Har du något meddelande om hur du tänker göra detta eller tidsplan etc. så kan du skriva det i meddelandefältet efteråt.

 

 

 

  • Gör en affischmall.

Ofta gör vi affischer för föreningens aktiviteter. Vill du göra en schablon som man kan använda som grund och sedan bara ändra texten inför varje ny aktivitet. Bör innehålla föreningens logga och vara i färg.

  •  Skriv åt Vårdleaks

Vårdleaks ska ”läcka” berättelser och rapporter om förhållandena i vården. Vi behöver din berättelse; som anställd, patient eller anhörig. Eller så har du kommit i  kontakt med en rapport som innehåller information om missförhållande, direktörers höga lönen, vinster till riskkapitalister – i så fall kan du antingen sammanfatta den och skicka det till oss eller bara tipsa oss så fixar vi resten

  • Tidningsprojektet söker redigerare och skribenter.

Vill du vara med och skapa eller lansera en ny tidning om vårdpolitik. Sitt med i redaktionen. Skriv en enskild artikel. Redigera. Kontakta andra skribenter. Hjälp till och sprid tidningen. Designa. Det finns massor av spännande uppgifter att göra. Skriv i meddelandefältet vad du tänker du skulle vilja göra.

  • Gör en artikel om vår historia till Wikipedia

Läs gamla artiklar, skriv och länka upp en sida om Socialistiska Läkare på Wikipedia

 

Det här vill jag göra:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

captcha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En annan vård är möjlig